Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
dionysus

Some question about the test - part 12

May 7 2019 , Written by Harry Published on #TESTER

Q38. Which of the following is a MAJOR task of test planning?

 A, Scheduling test analysis and design tasks

 B, Initiating corrective actions

C, Monitoring progress and test coverage

 Answer: A

Q39. Where may functional testing be performed?

A, At system and acceptance testing levels only

B, At all test levels

C, At all levels above integration testing

D, At the acceptance testing level only

Answer: B

Q40. What is the MAIN objective when reviewing a software deliverable?

A, To identify potential application failures by use of a test specification

B, To identify defects in any software work product

C, To identify spelling mistakes in a requirements specification

D, To identify standards inconsistencies in the code

Answer: B

Q41. Who would USUALLY perform debugging activities?

A, developers

B, analysts

C, testers

D, incident managers

Answer: A

Q42. Which of the following defines the expected results of a test?

A, test case specification

B, test design specification

C, test procedure specification

D, test results

Answer: A

Q43. As part of which test process do you determine the exit criteria?

A, test planning

B, evaluating exit criteria and reporting

C, test closure

D, test control

Answer: A

Q44. What is beta testing?

A, testing performed by potential customers at the developers' location

B, testing performed by potential customers at their own locations.

C, testing performed by product developers at the customer’s location

D, testing performed by product developers at their own locations

Answer: B

Note for me:

Potential: tiềm năng

Q45. Which of the following is TRUE?

A, Confirmation testing is testing fixes to a set of defects and Regression testing is testing to establish whether any defects have been introduced as a result of changes.

B, Confirmation testing is testing to establish whether any defects have been introduced as a result of changes and Regression testing is testing fixes to a set of defects.

C, Confirmation testing and Regression testing are both testing to establish whether any defects have been introduced as a result of changes.

D, Confirmation testing and Regression testing are both testing fixes to a set of defects

Answer: A

Q46. Which of the following are characteristic of regression testing?

i. Regression testing is run ONLY once.

ii. Regression testing is used after fixes have been made

iii. Regression testing is often automated

iv. Regression testing need not be maintained

Options:

A.ii, iv

B. ii, iii

C. i, iii, iv

D. iii

Answer: B

Q47. What is the MAIN benefit of designing tests early in the life cycle?

A, It is cheaper than designing tests during the test phases

B, It helps prevent defects from being introduced into the code

C, Tests designed early are more effective than tests designed after

D, It saves time during the testing phases when testers are busy

Answer: B

Q48. What is the purpose of exit criteria?

A, To define when a test level is complete

B, To determine when a test has complete

C, To identify when a software system should be retired

D, To determine whether a test has passed

Answer: A

Q49. Which activities from part of the test planning?

i.Developing test cases

ii. Defining the overall approach to testing

iii. Assigning resources

iv. Building the test environment

v. Writing test conditions

Options:

A, i, ii & iv are true, iii & v are false

B, ii & iii are true , i , iv & v are false

C, iv & v are true, i, ii & iii are false

D, i, ii & iii are true , iv & v are false

Answer: B

Q50. A regression test:

A, will always be automated

B, will help ensure unchanged areas of the software have not been affected

C, will help ensure changed areas of the software have not been affected

D, can only be run during user acceptance testing

Answer: B

 

 

 

 

 

 

 

Share this post
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post