Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
dionysus

Some question about the test - part 13

May 7 2019 , Written by Harry Published on #TESTER

Q51. Verification is:

A, checking that we are building the right system

B, checking that we are building the system right

C, performed by an independent test team

D, making sure that it is what the user really wants

Answer: B

Q52. The difference between retesting and regression testing is

A, retesting is running a test again; regression testing looks for unexpected side effects

B, retesting looks for unexpected side effects; regression testing is repeating those tests

C, retesting is done after faults are fixed; regression testing is done earlier

D, retesting uses different environments; regression testing uses the same environment

E, retesting is done by developers, regression testing is done by independent testers

Answer: A

Q53. Testing should be stopped when:

A, all the planned test have been run

B, the time has run out

C, all faults have been fixed correctly

D, both A and C

Answer: D

Q54. Regression testing should be performed:

v.every week

w. after the software has changed

x. as often as possible

y. when the environment has changed

z. when the project manager says

Option:

A, v & w are true, x –z are false

B, w, x & y are true , v & z are false

C, w & y  are true, v, x & z are false

D, w is true, v, x, y & z are false

E, all of the above are true

Answer: C

Q55. The cost of fixing a fault:

A, is not important

B, increases as we move the product towards live use

C, decreases as we move the product towards live use

D, is more expensive if found in requirements than functional design

E, can never be determined

Answer: B

Q56. When what is visible to end users is a deviation from the specific or expected behavior, this is called:

A, an error

B, a fault

C, a failure

D, a defect

E, a mistake

Answer: B

Q57. What is the purpose of the test completion criteria in a test plan:

A, to know when a specific test has finished its execution

B, to ensure that the test case specification is complete

C, to set the criteria used in generating test inputs

D, to know when test planning is complete

E, to plan when to stop testing

Answer: E

Q58. Repeated testing of an already tested program, after modification, to discover any defects introduced or uncovered as a result of the changes in the software being tested or in another related or unrelated software  component:

A, re-testing

B, confirmation testing

C, regression testing

D, negative testing

Answer: C

Q59. We use the output of the requirement analysis, the requirement specification as the input for writing:

A, user acceptance test case

B, integration level test case

C, unit level test case

D, program specification

Answer: A

Q60. Evaluating the testability of the requirement and system are a part of which phase:

A, test analysis and design

B, test planning and control

C, test implementation and execution

D, evaluating exit criteria and reporting

Answer: A

Q61. Test planning has which of the following major tasks?

i.Determining the scope and risks, and identifying the objectives of testing

ii. Determining the test approach (techniques, test items, coverage, identifying and interfacing the teams involved in testing, testware)

iii. Reviewing the test basics (such as requirements, architecture, design, interface)

iv. Determining the exit criteria

Option:

A, i, ii, iv are true, iii is false

B, i,iii, iv are true, ii is false

C, i, ii are true, iii, iv are false

D, ii, iii, iv are true, i is false

Answer: A

Q62. What type of tools be used for regression testing

A, performance

B, record/playback

C, A & B

D, None

Answer: B

Q63. Which of the following could be a reason for failure?

1.testing fault

2. software fault

3. design fault

4. environment fault

5. documentation fault

Option

A, 2 is a valid reason; 1, 3, 4, 5 are not

B, 1,2,3,4 are valid reason; 5 is not

C, 1,2,3 are valid reason; 4,5 are not

D, all of them are valid reasons for failure

Answer: D

Q64. Order numbers on a stock control system can range between 10000 and 99999 inclusive. Which of the following inputs might be a result of designing tests for only valid equivalence classes and valid boundaries:

Answer:  10000, 50000, 99999

Q65. In a system designed to work out the tax to be paid:

An employee has $4000 of salary tax-free. The next $1500 is taxed at 10%. The next $28000 is taxed at 22%. Any further amount is taxed at 40%. Which of these groups of numbers would fall into the same equivalence class?

Answer: $5800; $28000; $32000

Q66. An input field takes the year of birth between 1900 and 2004. The boundary values for testing this field are:

Answer: 1899, 1900, 2004, 2005

Q67. A wholesaler sells printer cartridges. The minimum order quantity is 5. There is a 20% discount for orders of 100 or more printer cartridges. You have been asked to prepare test cases using various values for the number of printer cartridges ordered. Which of the following groups contain three test inputs that would be generated using Boundary value analysis?

Answer: 4,5,99

Share this post
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post